torstai 14. helmikuuta 2013

KAUNIS YSTÄVÄNPÄIVÄ

Hyvää ystävänpäivää kaikille yksineläjille :D. Mitä nyt tosta kauneudesta, niin menin parturiin ja mulla värjättiin ja leikattiin hiukset! Rakastan näitä yli kaiken!!! Pääsin vihdoin eroon siitä punertavasta väristä, ja oon älyttömän onnellinen, jjejee. Kuitenkin, koulusta päästiin kotiin jo klo 11.50 penkkarien takia ja sieltä kiiruhdin suoraan sinne parturiin - Salon Amelieen. Tämän jälkeen käytiin moikkaamassa isoäitiä leivosten kera. Vielä salille illalla ja päivä on pulkassa.

 Siellä parturissa saa aina värin imeytymistä odotellessa juotavaa, mutta näin ystävänpäivän kunniaksi laitettiin mukaan vielä masaliisaa ja vaahtiksia :>
sori kuvien laatu, mutta en koulussa koskaan viitsi järkkäriä kuljettaa.. :D

6 kommenttia:

  1. Tosi kivat noi siun hiukset!! :)

    VastaaPoista
  2. vauu ihanat hiukset! ja hei tosi hyvät ystävänpäivät täältä suunnalta! (:

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat hiukset sulla! :) Ittelläni on ollut ongelmaa löytää uutta hyvää parturia, kun en oikein ole tyytyväinen entisen työhön... Aina jää ihan hirveesti kakshaarasia jne... Niin kävitkö siis Salossa Amelie -nimisessä parturissa vai Salon Ameliessa? Ja mikä hintaluokka siellä noin suurin piirtein on? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parturi on Porissa sijaiteva Salon Amelie, ja tässä liikkeen nettisivut; http://www.salonamelie.fi/
      Mulla maksoi pitkien ja paksujen hiusten leikkuu ja värjäys (4 eri väriä, mukana raidotus) 105€, ja mukana ostin myös hoitotuotteen, joten kok. hinnaksi tuli 130€ :)

      Oon käyny tuolla jo useamman kerran, ja en ole vielä kertaakaan ollut epätyytyväinen työhön, eli suosittelen!

      Poista